Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Priser fra 01.juli 2024: 

Førstegangskonsultasjon uten forsikringsavtale 1230,-
- En psykomotorisk prøvebehandling

En psykomotorisk undersøkelse innledes med en samtale om deg og dine plager. Deretter undersøkes ditt bevegelsesmønster i ulike utgangsstillinger. Ved behov utforsker vi nye måter du kan bevege deg på som er mer hensiktsmessig for deg. Vi ser på kroppens holdning, fleksibilitet, spenningsnivå og pustens bevegelser. 

Oppfølgingstime uten forsikringsavtale 820,-
- Psykomotorisk behandling

Basert på dine plager og funn fra undersøkelsen, tilpasses den påfølgende behandlingen for å oppnå ønskede endringer. Denne tilpasningen evalueres og justeres av terapeuten kontinuering ut fra pusten din og kroppens mulighet for omstilling. 

Forsikringsavtale, egenandel opp mot maksimalt 250,-

Vi har avtale med flere ulike forsikringsselskaper, er medlem av Behandlernettverket og har samarbeid med Nordic Netcare. Undersøk i forkant av behandlingsstart om du kan bruke din forsikringsavtale hos oss. Ha med din sakID til timen eller oppgi denne ved online booking. 

Epikrise, rapport eller annen skriftlig uttalelse
- 410,- per påbegynte 30 min

Endring og avbestilling av oppsatte timer
For å unngå fakturering må alle endringer og avbestillinger skje innen kl.13.00 siste virkedag. Timer endret/avbestilt etter dette må betales i sin helhet og dekkes ikke av forsikringen.

Prisoversikt

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn