Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

FAQ - ofte stilte spørsmål 

Hva skal jeg ha på meg til en psykomotorisk time?
Ha på deg løse og ledige klær som du kan bevege deg i og som gir plass til pusten. 

Er det noe spesielt jeg må ha med til timen?
Ha alltid med et laken eller håndkle. Dersom det er første time kan du ha med aktuelle epikriser eller røntgen/MR resultater du tenker er nødvendige og relevant. 

Hvor kan jeg se når neste time er?
Ved å logge inn på pasientsky.no eller i pasientsky appen finner du en oversikt over dine bookede timer. Du skal også få en SMS med bekreftelse av booket time, samt en påminnelse 48 timer før oppsatt behandling. 

Pasientsky app

Når er fristen for å avbestille en time? 
For å unngå fakturering må alle endringer og avbestillinger skje innen kl.13.00 siste virkedag slik at noen andre kan overta timen din. Timer endret/avbestilt etter fristen må derfor betales i sin helhet og dekkes ikke av evt. forsikring.

Hvor lenge varer et behandlingsforløp?
Dette er veldig individuelt, men mange opplever bedring etter 8-12 behandlinger. Noen trenger færre timer, mens andre ønsker selv å gå i lengre tid. 

Jobber du bare enkelte dager?
Jeg jobber hver dag fra kl.08.00-15.30, men grunnet stor pågang er det stort sett lite ledig i timelistene de første tre til fire ukene. 
åpningstider

Hvor har du kjøpt utstyret vi bruker hos deg?
Jeg er for ordens skyld på ingen måte sponset av noen. Legger ved link til utstyret her: Den store gule knotteballen er kjøpt her, de små piggballene er kjøpt her, balansepinnsvinene er kjøpt her, den svarte runde balanseputen er kjøpt her, mens den blå balanseputen er kjøpt her

Kan jeg bruke frikortet mitt hos deg?
Nei, jeg jobber helprivat som er årsaken til kortere ventetid enn hos de offentlige. Ta kontakt med en terapeut med driftstilskudd dersom du ikke har økonomi eller forsikring til å dekke behandlingsforløpet. 

Er det parkeringsmuligheter nær kontoret?
Ja, det pleier å være gode muligheter for parkering like utenfor helsehuset. Om det skulle være fullt, er det gateparkering i Ekornveien like ved. 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn