Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Jeanette Fagerlid fullførte en bachelor i fysioterapi i 2015 ved Høgskolen i Bergen og har siden arbeidet som fysioterapeut både på sykehus, i kommunen og som privatpraktiserende. I 2021 fullførte hun en tre-årig mastergrad i klinisk fysioterapi ved psykiske og psykosomatiske helseplager ved Høgskulen på Vestlandet. Gjennom masteroppgaven fordypet Jeanette seg i behandling av pasienter med CFS/ME.

Du kan lese masteroppgaven her

Ved årsskiftet til 2020 flyttet hun praksisen sin til Skjold helsehus og fikk med dette større kontor i mer egnede omgivelser. Siden har Jeanette primært praktisert psykomotorisk undersøkelse og behandling.

Høsten 2023 til våren 2024 fullførte hun en ettertraktet videreutdanning innen traumeterapi kalt Sensorimotorisk psykoterapi nivå 1

I tillegg til sin bakgrunn som fysioterapeut er hun også utdannet personlig trener og veileder fra høgskolen i Hedmark i 2011, og har flere års erfaring med arbeid innen treningsbransjen. 

Både personlig og faglig er hun opptatt av en helhetlig forståelse og behandling av menneskene hun møter. 

Jeanette Fagerlid

 

 

 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn